Klima uređaj LG P18EL - Samsara

Klima uređaj LG P18EL

 • CENE KLIMA UREDJAJA POGLEDAJTE NA: www.kucnatehnika.com/

  EU_0112_srb_jav_piciuj.pdf

  Inverter klima uređaj LG P18EL – ADVANCE PLUS

  • Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.
  • Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG inverter klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.
  • 3M mikro filter i višestruka zaštita koja se sastoji od ravni u vidu kanala koja povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.
  • Nizak nivo buke prilikom rada LG inverter klima uređaja i to čak 17 dB, jer režim tihog rada obezbeđuje mirnije i tiše iskustvo za korisnika tako što smanjuje buka kad se kreće na spavanje. LG inverter klima koristi režim tihog rada,  gde je u toku rada ukupan nivo jačine spoljne jedinice smanjen do 3dBA , a smanjen je nivo jačine zvuka unutrašnje jedinice.

   

  rezim tihog rada klima lg

   

  • Revolucionarna tehnologija invertera kompanije LG može da se pohvali moćnim i istovremeno tihim radom, uz smanjenje potrošnje energije do čak 50%.
  • Potpuna tišina na hlađenju  i grejanju. Jedinstvena LG tehnologija optimizovanog protoka vazduha i tehnologija kompresora i nizak nivo vibracija doprineli su postizanju najnižeg nivoa jačine zvuka na svetu.
  • Brza i jednostavna ugradnja – LG klime dizajnirani su tako da mogu lakše i efikasnije da se postave, bez obzira kakvo je okruženje i koliko osoba učestvuje u instaliranju.
  • Active Energy Control – Tehnologija Active Energy Control podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.
  • Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.
  • Uživajte u komforu koji vam pružaju najnoviji i pouzdani LG inverter klima uređaji. Funkcija automatskog prečišćavanja vazduha i 3M filter za višestruku zaštitu sprečavaju da se bakterije natalože na izmenjivaču toplote, dok unapređena tehnologija invertera i tehnologija Active energy control obezbeđuju visoku energetsku efikasnost – i sve to u potpunoj tišini!

 •  

  Funkcije:

  1. Najviša energetska efikasnost
  2. Režim tihog rada
  3. PLASMASTER jonizator plus
  4. MICRO dust filter
  5. Antibakterijski filter vazduha

   

  Specifikacije LG klima uređaja P18EL

   

  lg klima p18el-1

Top