Klima uređaj LG P24EL - Samsara

Klima uređaj LG P24EL

 • CENE KLIMA UREDJAJA POGLEDAJTE NA: www.kucnatehnika.com/

  EU_0112_srb_jav_piciuj.pdf

  Inverter klima uređaj LG P24EL – ADVANCE PLUS

  • Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.
  • Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG inverter klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.
  • PLASMASTER Jonizator vas štiti od neprijatnih mirisa i štetnih supstanci u vazduhu, pomoću 3 miliona jona koji sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz filter klima uređaja, nego i obližnje površine radi čistijeg vazduha. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.
  • Nizak nivo buke prilikom rada LG inverter klima uređaja i to čak 17 dB, jer režim tihog rada obezbeđuje mirnije i tiše iskustvo za korisnika tako što smanjuje buka kad se kreće na spavanje. LG inverter klima koristi režim tihog rada,  gde je u toku rada ukupan nivo jačine spoljne jedinice smanjen do 3dBA , a smanjen je nivo jačine zvuka unutrašnje jedinice.

   

  plasmaster jonizator lg klima

   

  • Revolucionarna tehnologija invertera kompanije LG može da se pohvali moćnim i istovremeno tihim radom, uz smanjenje potrošnje energije do čak 50%.
  • Potpuna tišina na hlađenju  i grejanju. Jedinstvena LG tehnologija optimizovanog protoka vazduha i tehnologija kompresora i nizak nivo vibracija doprineli su postizanju najnižeg nivoa jačine zvuka na svetu.
  • Brza i jednostavna ugradnja – LG klime dizajnirani su tako da mogu lakše i efikasnije da se postave, bez obzira kakvo je okruženje i koliko osoba učestvuje u instaliranju.
  • Active Energy Control – Tehnologija Active Energy Control podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.
  • Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.
  • Uživajte u komforu koji vam pružaju najnoviji i pouzdani LG inverter klima uređaji. Funkcija automatskog prečišćavanja vazduha i 3M filter za višestruku zaštitu sprečavaju da se bakterije natalože na izmenjivaču toplote, dok unapređena tehnologija invertera i tehnologija Active energy control obezbeđuju visoku energetsku efikasnost – i sve to u potpunoj tišini!

 •  

  Funkcije:

  1. Najviša energetska efikasnost
  2. Režim tihog rada
  3. PLASMASTER jonizator plus
  4. MICRO dust filter
  5. Antibakterijski filter vazduha

   

  Specifikacije LG klima uređaja P24EL

  lg klima p24el-1

Top