Advance plus LG inverter klima - Samsara

Advance plus LG inverter klima

LG inverter klima LG P12RL  serija ADVANCE PLUS

link: LG inverter P12RL cena: 79,900 din sa PDV-om

  • Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.
  • Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG inverter klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.
  • PLASMASTER Jonizator štiti od neprijatnih mirisa, alergena i štetnih supstanci koji se nalaze u vazduhu, pomoću 3 miliona jona koji sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz filter inverter klima uređaja, nego i obližnje površine radi čistijeg vazduha.

plasmaster jonizator lg klima

  • 3M mikro filter i višestruka zaštita koja se sastoji od ravni u vidu kanala koja povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.
  • Snižen nivo buke u radu LG inverter klima uređaj od čak 17 dB, jer režim tihog rada obezbeđuje mnogo mirnije i tiše iskustvo za korisnika tako što smanjuje buka kod spavanja.

Tip Klime Zidni klima uređaj

Proizvodjač LG

Kapacitet hladjenja 12,000 Btu

Potrošnja struje na hlađenju (W) 1080

Kapacitet grejanja 12,000 Btu/h

Potrošnja struje na grejanju (W) 1000

S.E.E.R. 6,1

S.C.O.P. 3,8

Gas R 410A

Boja Bela

Dimenzija unutrašnje jedinice – ŠxVxD (mm) 885 x 285 x 210

Dimenzija spoljne jedinice – ŠxVxD (mm) 717 x 483 x 230

Top