Gree klima inverter 2015 - Samsara

Gree klima inverter 2015

Klima uređaji kompanije GREE sa inovativnom G10 tehnologijom

Gree Electric Aplliances je najveća svetska korporacija u oblasti proizvodnje i distribucije uređaja za klimatizaciju. Godišnje se proizvede 60.000.000 kućnih i 5.500.000 komercijalnih uređaja, što znači da svaki treći klima uređaj koji se proda u svetu je proizveo GREE.

????????>?€

Gree je jedini brend koji ima priznanje “World Brand”, međunarodne komisije za kontrolu kvaliteta i nalazi se na TOP listi kompanija i Kini poslednjih 12 godina.

Maja 2009 godine su se udružili sa Japanskim proizvođačem DAIKIN i ostvarena je globalna saradnja na više nivoa u proizvodnji klima uređaja.

Rezidencijalni GREE klima uređaji za stambene objekte koji su u prodaji u Srbiji za 20015 godinu su:

  • LOMO – G10 inverter klima uređaj ( super DC inverter gree klima uređaj sa toplotnom pumpom koji poseduje G10 inverter tehnologiju. Panel koji je specijalno dizajniran sa nevidljivim displejom u stand by režimu. Visoko efikasan inverter klima uređaj u A++ energetskoj efikasnosti, R410A freonom i usklađen sa ERP regulativom ).
  • CHANGE PREMIUM – G10 Inverter klima ureeđaj ( Super DC inverter isto sa G10 tehnologojom. Visoko efikasan A++/A+ klasa energetske efikasnosti sa ERP regulativom, R410A freonom. U standardnoj opciji poseduje funkcije jonozatora i Healthy filterom. SMPS zađtita ompgućava potpunu zaštitu usled pada napona. Uređaj koji može da greje pri spoljnoj temp. i do -20C).
  • BEE PREMIUM – White klima uređaj ( Odlična efikasnost ovog modela u A klasi, R410A freon, zaštita od napona, samodijagnostika, turbo funkcija, jonizator, Healty filter, auto restart ).
  • BEE PREMIUM – Silver klima uređaj ( Odlična efikasnost ovog modela u A klasi, R410A freon, zaštita od napona, samodijagnostika, turbo funkcija, jonizator, Healty filter, auto restart ).

 

 

 

 

Top