Klima uređaj Galanz - AUS 09H53F010L2 - Samsara

Klima uređaj Galanz – AUS 09H53F010L2

CENA: 29,900.00 Din

 • Klima uredjaji Galanz

  Galanz klima uređaj AUS 09H53F010L2

  TEHNOLOGIJA DVOSTRUKOG PROTOKA VAZDUHA
  sa specijalnim strukturalnim dizajnom i mikrokompjuterskom kontrolom  klima uređaji poseduju jedinstvenu tehnologiju dvostrukog protoka vazduha. Kada klima radi u hlađenju, otvor vazduha se namesti tako da se hladni vazduh usmerava horizontalno te kako hladni vazduh pada postiže se brzo i ravnomerno hlađenje prostorije. Kada je klima u grejnoj fazi, otvor vazduha je tako namešten da topli vazduh ispušta prema podu, pa se temperatura postiže brzo i ravnomerno u celoj prostoriji. Prodaja klima uređaja Beograd.

  Inteligence.cdr

  SAMODIJAGNOZA I AUTOMATSKA ZASTITA
  greške se detektuju samostalno i prezentuju treperenjem lampice na unutrašnjoj jedinici. Potom se automatski uključuje zaštita.

  NOĆNI REŽIM RADA
  kada radi u ovom načinu rada klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grejanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista a klima uređaj se nakon 7 sati rada automatski gasi

  AUTOMATSKI START
  nakon nestanka el. energije klima uređaj može automatski namestiti na prethodno urađeno

  ANTI-COLD FUNKCIJA
  ne dozvoljava rad ventilatora ukoliko temperatura na isparivaču nije dovoljno visoka kako bi se sprečilo istrujavanje hladnog vazduha u režimu grejanja podešavanje.

  SPOLJNA JEDINICA OTPORNA NA RĐU
  R-22 GAS

  JONIZATOR
  vodopadi, šume i ostala mesta gde postoji dovoljna količina anjona osvežavaju ljude. Prednost jonizatora u Galanz klima uređaju je mogućnost stvaranja takvog osvežavajućeg vazduha u vašem domu. Anjoni stimulišu cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

  BIO FILTER
  filter se sastoji od bioloških enzima i eko filtera. Eko filter klima uređaja zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama koji se nalaze u vazduhu dok biološki enzim eliminiše bakterije otapajući stanice ina taj način rešavaju problem nečistog vazduha. Bio filter ubija 95% bakterija, a oko 99% čestica prašineostaje u njemu zarobljeno i zato je vrlo efikasan način sterilizacije.Ravan prednji panel. Akcijska prodaja klima uredjaja Beograd

   

   

   

 • 1-klima-uredjaji-galanz Sleep mode
  U spavajućem režimu, podešena temperatura se povećava, na hlađenju 1C, ili opada na grejanju 2C po satu automatski u pva dva sata po podešavanju spavajućeg režima, što postiže postizanje najkomfornije temperature prilikom rada klima uređaja a u isto vreme i štedi energiju
  2-klima-uredjaji-galanz Turbo Funkcija
  Turbo funkcijom se prostorija može ohladiti ili ugrejatido podešene temperature u najkraćem roku.
  3 klima uredjaji galanz Auto Restart
  U slučaju nestanka struje, mikrokompjuterski čip će zapamtiti tekući režim rada, i upravljanje vazdušnom strujom može se restartovati u režimu u kojem je prethodno radila čim napajanje strujom ponovo počne.
  4-klima-uredjaji galanz Snažno smanjenje vlage u vazduhu
  Uobičajeno se koristi u kišnim danima ili oblastima sa visokom vlagom. Uključujući ovaj režim, u prostoriji se može postići prijatan nivo vlažnosti vazduha za korisnika, bez smanjenja temperature u prostoriji.
  5-klima-uredjaji galanz Nerđajuće spoljno kućište
  Kućište spoljne jedinice je napravljeno od elektrolitički pocinkovanog čeličnog lima.
  6-klima-uredjaji galanz Unutrašnje ožljebljena bakarna cev
  Superiorna unutrašnje ožljebljena bakarna cev čini protok rashladne tečnosti mnogo bržim, i povećava efikasnost razmene toplote 30-50% u poređenju sa tradicionalno glatkom bakarnom cevi.
  6-klima-uredjaji-galanz Sistem niskošumnog strujanja i ventilator velikog prečnika
  Bez smanjenja obima strujanja, ventilator velikog prečnika može uveliko smanjiti buku koju proizvodi unutrašnja jedinica.
  8-klima-uredjaji-galanz Anti-cold Air Funkcija
  Kada se uključi grejanje, unutrašnji ventilator počinje sa radom tek kada je temperatura u cevi dovoljno visoka, da bi se izbeglo po korisnika neprijatno hladno strujanje.
  10-klima-uredjaji-galanz Samodijagnostifikujuća i samozaštitna funkcija
  Samodijagnostifikujućom funkcijom, greške će se detektovati mikrokompjuterskim čipovima i prikazati na LED displeju unutrašnje jedinice. Nakon toga će se primeniti i automatska zaštitita.
  11-klima-uredjaji-galanz Hidrofilno aluminijumsko saće
  Hidrofilno aluminijumsko saće isparivača omogućava da kondenzovana voda teče slobodno između saća i time poboljšavaju efi kasnost hlađenja. Takođe, poboljšavaju i efikasnost grejanja ubrzavajući proces odleđivanja.
  12-klima-uredjaji-galanz Komplet za grejanje kondenzatora
  Komplet za grejanje kondenzatora pomaže u zaštiti kondenzatora od zaleđivanja u režimu grejanja tokom niskih zimskih temperatura, tako da klima uređaj može da radi pravilno u režimu grejanja.
  13-klima-uredjaji-galanz LED Displej
  Pomaže korisniku da prati i upravlja uređajem jasno i lako.
  14-klima-uredjaji-galanz Konektor za lako povezivanje
  Ugrađena terminal ploča doprinosi brzom i jednostavnom povezivanju između unutrašnje i spoljne jedinice.
  15-klima-uredjaji-galanz Komplet za grejanje kompresora
  Tokom zime sa izuzetno niskim temperaturama, kompresor se može lako zamrznuti i tada se teško pokreće. Ali uz komplet za grejanje kompresora , kompresor se može zagrevati polako i tada će se pokrenuti pravilno.
Top